fbpx
Sinds 1996

zadelmakerij gijs weck

expertise & persoonlijkheid

Welkom bij Weck’s Zadelmakerij, uw deskundige partner in zadelmakerij, zadelpassen en leerbewerking. Met meer dan 27 jaar ervaring combineren wij passie voor paarden en vakmanschap in leer. In ons authentieke atelier in Lith zetten wij ons in voor zowel recreatieruiters als professionals, met op maat gemaakt advies en diensten. Wij bieden een mobiele zadelpasservice en diverse leerbewerkingsdiensten. Ons team, onder leiding van Gijs Weck, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de beste oplossingen te bieden. Ontdek de kwaliteit en toewijding van Weck’s Zadelmakerij.

27 jaar ervaring

Weck’s Zadelmakerij beschikt over meer dan 27 jaar ervaring in zadelmakerij, zadelpassen en ambachtelijke leerbewerking.

echte ambacht

Elk product en elke dienst wordt met passie en vakmanschap uitgevoerd, gegarandeerd van hoge kwaliteit.

persoonlijkheid

Wij bieden uitgebreide zadelchecks, professionele passervices en deskundig opvullen direct bij u aan huis, beschikbaar in heel het land.

op maat

Wij bieden persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op uw unieke behoeften en wensen.

GIJS WECK

Eigenaar, zadelmaker en zadelpasser

De passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Eerst onder de man en later tweespan mennen. Al meer dan 27 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig zadelmaker/passer. Heb de opleiding paardenverzorging en paardenhouderij gevolgd en ook de opleiding ‘wederverkoper diergeneesmiddelen’ van Vagrovet. Recentelijk de opleiding ‘Tassen maken’ bij het Leerlokaal in Arnhem. Mede daardoor is mijn kennis met betrekking tot leer en het verwerken daarvan, breder geworden. Het werken met leer is prachtig en elke keer weer een uitdaging.

Madeleine Weck van Lith

Verkoop en administratie

Van kleins af aan was ik te vinden bij mijn pony’s en paarden. Deze stonden bij maneges of boeren. Later toen ik naar Gemert verhuisde had ik ze aan huis. Dressuur is mijn hobby, maar vind het ook heerlijk buiten in de bossen te rijden. Ik heb de Orun opleiding tot instructeur gevolgd. Binnen ons bedrijf verzorg ik, naast mijn baan bij Diamond Point in Eindhoven , de verkoop en promotie van door ons gemaakte leercreaties in het atelier en/of op de Landgoedfairs.

Robin Hessing

Stagiaire MSFC zadelpassen

Hoi, laat ik mijzelf voorstellen. Ik ben Robin Hessing, geboren 1986 te Nieuwegein. Op 10 jarige leeftijd ben ik mijn mijn ouders in Brabant neergestreken. Hier is mijn passie voor paarden verder gegroeid en ben ik mijn bedrijf, De Tinkerboerderij, in Uden gestart. Dit hoofdstuk heb ik na 15 jaar afgesloten. De vraag wat nu? Passie voor paarden en hun welzijn zit in mijn bloed. Toen de opleiding zadelpasser voorbij kwam was het voor mij duidelijk. Nu ben ik geslaagd bij de opleiding van de MSFC en loop ik stage bij mijn eigen zadelmaker. Niets gaat boven praktijk ervaring in dit prachtige beroep en oude ambacht.