fbpx
Sinds 1996

Zadelservice voor stallen

jouw zadelmaker op stal

Speciaal voor stallen komt Weck’s Zadelmakerij op locatie voor een uitgebreide groepssessie zadelpassen. Onze missie is om voor elk paar ruiter en paard het zadel te perfectioneren. Door ter plaatse te werken, kunnen we meerdere combinaties achter elkaar assisteren, wat zorgt voor optimaal zitcomfort en prestatieverhoging. Laat ons de zadelzorgen wegnemen en de paardrijervaring verbeteren.

Vanaf meerdere personen of paarden

Vanaf meerdere personen biedt Weck’s Zadelmakerij een speciale groepsprijs voor onze service. Optimale kwaliteit en aandacht, met oog voor uw budget.

dresuurzadels

Onze deskundige reparatie en passervice voor dressuurzadels verzekert een perfecte ligging en comfort, essentieel voor de precisie in de dressuursport.

springzadels

Expert reparatie en passervice voor springzadels om uw prestaties te verbeteren. Veiligheid en pasvorm staan voorop bij elke sprong die u maakt.

Reparaties voor maneges

Reparatie en aanpassingen voor maneges en stallen, uitgevoerd ter plaatse of met handige ophaal- en retourdienst in overleg. Uw uitrusting, perfect verzorgd.

Door heel nederland

Maken wij jou zadel perfect

Bij Weck’s Zadelmakerij beperken we ons niet alleen tot zadels. Uw volledige uitrusting verdient aandacht, dus bieden we ook diensten voor andere lederwaren zoals hoofdstellen. Van reparaties tot aanpassingen, wij zorgen ervoor dat elk stuk tuigage optimaal functioneert. Denk aan maatwerk, vernieuwing en onderhoud – wij denken met u mee en leveren vakmanschap voor al uw lederbehoeften.

Vraag offerte aan

Bij Weck’s Zadelmakerij staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen. Wilt u een persoonlijke afspraak maken of meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. Wij zorgen ervoor dat u snel en vakkundig wordt geholpen.

×

 

Gijs Weck

Ik help je graag met vragen of het maken van een afspraak.

×